Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Menü

Gyakori kérdések

A termékek készlet ellenőrzése:

 

A megrendelni kívánt termékek készletét a termék oldalon feltüntetett raktárkészlet jelzi.

A Raktáron felirat a külső raktárat jelzi, ezen termékek beszerzése1-3 munkanap, előfordulhat azonban, hogy a beszállító partnereink leterheltsége miatt ez az idő növekszik. 

A Raktárról azonnal felirat azt jelzi, hogy a termék nálunk van és 1 munkanapon belül kiküldésre kerül. 

 

Kell-e regisztrálni a vásárláshoz:

A regisztráció nem szükséges a vásárláshoz, de ajánlott, hisz regisztráció esetén bármikor beléphet a webáruházba, hogy ellenőrizze megrendelésének állapotát, illetve ha bankkártyás fizetés esetén megszakad a kapcsolat, később újra lehet próbálni. De ha nem kíván regisztrálni, akkor csak a kiszállításhoz szükséges alapvető információkat kell kitölteni a rendelés véglegesítéséhez.

 

A fogyasztó kötelezettségei elállása vagy felmondása esetén

Az Áru visszaszolgáltatása

Ha a fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelően eláll a szerződéstől, köteles az Árut haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve az Eladónak vagy az Eladó által az Áru átvételére meghatalmazott személynek átadni. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a fogyasztó az Árut a határidő lejárta előtt elküldi.

Az Áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos közvetlen költségek viselése

A fogyasztó viseli az Áru visszaküldésének közvetlen költségét. Az Árut az Eladó címére kell visszaküldeni. Ha a fogyasztó a teljesítés megkezdését követően felmondja az üzlethelyiségen kívül vagy távollévők között kötött - szolgáltatás nyújtásra vonatkozó - szerződést, köteles a felmondás vállalkozással való közlése időpontjáig teljesített szolgáltatással arányos díjat a vállalkozás számára megfizetni. A fogyasztó által arányosan fizetendő összeget a szerződésben megállapított ellenszolgáltatás adóval növelt teljes összege alapján kell megállapítani. Ha a fogyasztó bizonyítja, hogy az ily módon megállapított teljes összeg túlzottan magas, az arányos összeget a szerződés megszűnésének időpontjáig teljesített szolgáltatások piaci értéke alapján kell kiszámítani. Kérjük vegye figyelembe, hogy utánvéttel vagy portósan visszaküldött Árut nem áll módunkban átvenni.

Fogyasztó felelőssége az értékcsökkenésért

A fogyasztó az Áru jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel.

 

Áruházunk elérhetősége:

Telefon: +36300873554

E-mail: kreativgipsz@gmail.com

Keresés